Over mij

Welkom op mijn website. Mijn naam is Jolanda, professional organizer en opruimcoach. Ik ben 36 jaar en heb samen met mijn partner twee leuke jongens. Opruimen, ik hou heel erg van opruimen. In een rommelig huis functioneer ik slecht, maar ik ben ook goed in rommel maken en mijn kinderen doen graag mee. Naarmate ik ouder word, vind ik het steeds leuker om op te ruimen en merk ik hoe fijn het is om een opgeruimd huis te hebben. Het hoeft zeker niet altijd netjes te zijn maar weten waar je spullen liggen zorgt voor rust in je hoofd. Als professional organizer is het enorm leuk om andere mensen hierbij te helpen en heel fijn om te zien dat het echt iets teweeg brengt bij iemand.

Ongeveer 2 jaar geleden keek ik een opruim serie waardoor ik in de ban raakte van opruimen. Langzaam begon ik de tips toe te passen in mijn eigen huis en begon het steeds leuker te vinden. Elke keer heb ik een ruimte aangepakt en op die manier kwam er steeds meer overzicht in mijn huis. Ik begon het zelfs zo leuk te vinden dat ik online ben gaan zoeken of er ook een opleiding bestond over opruimen. En, jawel die was er. Ik heb in 2022 de opleiding tot professional organizer gevolgd. Dat was een enorm leuke opleiding. Vooral ook omdat er een stage bij zat, kreeg je direct het zelf vertrouwen om aan de slag te gaan en meerdere mensen te gaan helpen. Van daaruit ben ik nu mijn eigen bedrijf gestart, Opruimen met Jo. 

Wil je meer weten over mij of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.