Werkwijze

 

Opruimen en organiseren van spullen 

Of je nou een gezin bent met kinderen, alleenwonend, één ouder gezin of ga je verhuizen of kleiner wonen. Spullen kunnen erg overweldigend zijn. Ik help stap voor stap hier weer overzicht in aan te brengen. We beginnen ons traject met een kennismaking en gaan daarna in blokken van 3 uur samen aan de slag. Ik ben er voor korte of lange trajecten. Heb je mij nodig voor alleen 1 kast of wil je het halve of hele huis aanpakken, het kan allemaal. Eerst gaan we samen bepalen waar we gaan beginnen, welke plek geeft de meeste ergernis. Daarna pakken we ruimte voor ruimte alles aan. 


 

Overzicht in je thuis administratie

 

Heb je ook zo'n plek waar alle troepjes zich bij elkaar verzamelen? Bonnetjes, reclame folders of rekeningen die nog betaald moeten worden. Of het nou een plek in huis is of online. Het overzicht is volledig kwijt. We gaan zorgen dat je gemakkelijk alle post die binnenkomt een eigen plek kan geven en alles op de lange termijn weer kunt terug vinden. Verzekeringspapieren, auto papieren, of die ene belangrijke code. 


Een overzichtelijke agenda

 

Kom je nooit of bijna nooit ergens aan toe? Wil je graag meer tijd voor jezelf of je gezin? Samen gaan we structuur aanbrengen in je agenda. Soms heb je te veel ja gezegd of je vind het gewoon fijn om veel voor andere te doen. Je bent alleen jezelf en je huishouden even vergeten. Het zou zo fijn zijn om je hobby weer op te pakken die al een tijdje vanaf dezelfde plek naar je aan het kijken is. Vaak hou je naast je werk en huishouden al zo weinig tijd over. We gaan samen zorgen dat de dingen die echt belangrijk voor je zijn ook weer in je agenda terug komen. 

 


 

 

Een huishoudelijk schema

 

Weer stofzuigen, weer de bedden opmaken, weer een volle wasmand. Het is niet altijd even leuk maar het hoort er nou eenmaal bij. Voor je gevoel komt het hele huishouden op jouw schouders terecht, maar dat kan anders. Samen zorgen we dat ieder gezinslid, wat de leeftijd ook is, zijn steentje gaat bijdragen. Door structuur aan te brengen zorgen we er samen voor dat het huishouden weer beter op orde komt.